Tech Zóna

Hírek, tesztek egy helyen

GT08 okosóra teszt - Az Apple Watch klón

2017. június 04. 13:07 - _Dawe_

A technológia fejlődik! Más sem bizonyítja jobban mint ez az okosóra, amely felér az okostelefonunkkal is, sőt akár még ki is váltja azt. Na jó, nem minden okosóra helyettesíti a hiper szuper okostelefonunkat, de szerintem a GT08 igenis képes erre a nemes feladatra.

 

Smart Watch GT08 Clock Sync Notifier Support Sim Card Bluetooth Connectivity Apple iphone Android Phone Smartwatch Watch T50

 

 

Cheap Smart watch GT08 Bluetooth  Wrist watch Connectivity wearable devices For Sumsung Xiaomi huaiwei Android Smartphones

 

Ez egy SIM kártyás okosóra, tehát a hátlapja leszedhető. Ennek köszönhetően lehet hívást indítani és fogadni akár telefon nélkül is.De lehet SIM kártya nélkül is használni akkor bluetooth-al lehet összekötni az okostelefonunkkal. A hangszórói tisztán szólnak. Ami a legfontosabb, hogy kártyafüggetlen készülék és bármelyik magyar szolgáltató hálózatán működik.

 

GT08 Smart Watch Sync Notifier Support Sim Card Bluetooth Connectivity Apple iphone Android Phone Smart Watch

 

Ami számomra meglepő, hogy van egy beépített 0,3 MP-es kamera. A kijelzője 39.62mm átmérőjű azaz 1.54”.

És amikor elindítjuk az órát azt írja ki, hogy Androidos operációs rendszer van rajta, ez nem igaz egy saját rendszer fut rajta.
Arra figyeljünk, hogy a szíja ne akadjon be sehova mert könnyen leesik. Nekem kétszer esett le, de szerencsére semmi baja nem lett.

További funkciók :- Lépésszámláló

- Ébresztőóra

- Hangfelvevő

- Naptár

- Számológép

- Alvásfigyelő

- Lopásgátló

- Kompatibilis az android operációs rendszerrel.

Nekem személy szerint nagyon tetszik ez a kütyü, rettentően hasonlít az Apple Watch-ra. Azért ez már egy viszonylag komoly okosóra a drágább kategóriák sem tudnak sokkal többet. A kijelzőjéről annyit, hogy jó a betekintési szöge sőt. 

Negatív tapasztalatom annyi, hogy egy kissé gyorsan lemerül. De az árérték arányban ez egy kifejezetten jó választás lehet. Érdemes SD kártyát is beszerezni hozzá, mert akkor a képeket amiket készítettünk el is tudjuk menteni. Található még  rajta Twitter, Facebook és Google is de elég nagy ügyesség kell ahhoz és persze türelem, hogy ilyen kis kijelzőn bármit is betudjunk írni. Ilyen szempontból ezek a funkciók feleslegesek egy 1,54”  kijelzőhöz.
A kijelzője hamar karcolódik, tehát érdemes hozzá üvegfóliát beszerezni.

Összességében ajánlom mindenkinek, nem egy rossz készülék nekem ami a legjobban tetszik benne, hogy kiváltja akár az okostelefont is.

Ha tetszett a cikk, akkor oszd meg az ismerőseiddel és lájkold a Tech Zóna Facebook oldalát! :)

komment
Címkék: Tesztek Kezdőlap

A bejegyzés trackback címe:

https://techzona.blog.hu/api/trackback/id/tr10012544881
süti beállítások módosítása